Δωρεάν Μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των €30

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9700543

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες λόγω φόρτου ταχυμεταφορών

Eπιστροφές και αλλαγές

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο vactive.gr;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα και αφόρετα, με τη συσκευασία τους (στην περίπτωση που έχουν αποσταλεί συσκευασμένα) εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε κάθε παραγγελία που παραλαμβάνετε, θα υπάρχει έντυπο δελτίο επιστροφής. Στο πακέτο της επιστροφής σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής και τα πρωτότυπα έγγραφα / παραστατικά που συνόδευαν το εμπόρευμα κατά την παράδοσή του (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης). Στη συνέχεια καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 9700543 για να καταχωρήσουμε το αίτημά σας και να κανονίσουμε με την συνεργαζόμενη, με την ιστοσελίδα μας, μεταφορική εταιρία ΕΛΤΑ COURIER για να παραλάβει την επιστροφή σας. Το δέμα θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Vactive e-shop point
Αγίου Δημητρίου 167,
Τ.Κ. 173-43, Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 210 9700543

Πως γίνονται οι αλλαγές προϊόντων και ποιες είναι οι χρεώσεις για την επιστροφή;

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν είναι στο μέγεθος που επιθυμείτε, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος. Η αλλαγή για αντικατάσταση μεγέθους είναι δωρεάν. Θα πρέπει να μας αποστείλετε ένα e-mail στο info@vactive.gr με την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ» σημειώνοντας το μέγεθος που επιθυμείτε να παραλάβετε. Διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνήστε στο 210-9700543 κι εμείς θα κανονίσουμε να παραλάβετε το νέο μέγεθος με ταυτόχρονη παράδοση της αλλαγής στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να επιλέξετε κάποιο άλλο, αποστείλετε το προϊόν σας πίσω με τον τρόπο που αναφέρεται στην παράγραφο Πολιτικής Επιστροφών και κάντε μία νέα παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο για τη νέα αποστολή.

Εάν υπάρξει επιθυμία δεύτερης αλλαγής και για κάθε μετέπειτα αλλαγή, τότε ο καταναλωτής επιβαρύνεται κανονικά με το κόστος των αποστολών, ως αναφέρεται στη σελίδα πληροφορίες αποστολών.

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε την επιλογή άλλης μεταφορικής εταιρείας, πέραν της συνεργαζόμενης με την ιστοσελίδα μας ΕΛΤΑ COURIER, τότε αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου το κόστος επιστροφής του.

Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, το vactive.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού δελτίου για να πραγματοποιήσετε κάποια άλλη στιγμή μία νέα σας αγορά. Η αποστολή του πιστωτικού δελτίου πραγματοποιείται μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων από εμάς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάστημα 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται είτε μέσω της μεταφορικής εταιρείας που συνεργάζεται το κατάστημά μας (ΕΛΤΑ Courier) ή μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε. Στην περίπτωση επιστροφής με μεταφορική εταιρεία πέραν της συνεργαζόμενης με το κατάστημα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το κατάστημα vactive.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 9700543 και ενημερώστε μας για την επιστροφή. Σημειώνουμε ότι τα Έξοδα Αποστολής δεν επιστρέφονται, παρά μόνο η αξία των αγορών σας. Ως προς την επιστροφή των εμπορευμάτων ισχύει η αναφερόμενη διαδικασία πολιτικής επιστροφών.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα vactive.gr στο φυσικό κατάστημα;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο κατάστημά μας έχοντας μαζί σας την απόδειξη αγοράς. Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, καλό θα ήταν να καλέσετε στο κατάστημά μας ώστε να είμαστε ενήμεροι για την αλλαγή.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει από το κατάστημα μέσω courier;

Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή του προϊόντος αλλά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αναφέρεται στην αντίστοιχη παράγραφο. Τα έξοδα αποστολών επιβαρύνουν εσάς εξ’ ολοκλήρου.

5€ ΕΚΠΤΩΣΗ

για την πρώτη παραγγελία σας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας, και σας κάνουμε δώρο 5€ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία σας