Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9700543

Παράδοση από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες

Eπιστροφές και αλλαγές

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο vactive.gr;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα και αφόρετα, με τη συσκευασία τους (στην περίπτωση που έχουν αποσταλεί συσκευασμένα) εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε κάθε παραγγελία που παραλαμβάνετε, θα υπάρχει έντυπο δελτίο επιστροφής. Στο πακέτο της επιστροφής σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής και τα πρωτότυπα έγγραφα / παραστατικά που συνόδευαν το εμπόρευμα κατά την παράδοσή του (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης). Στη συνέχεια καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 9700543 για να καταχωρήσουμε το αίτημά σας και να κανονίσουμε με την συνεργαζόμενη, με την ιστοσελίδα μας, μεταφορική εταιρία ΕΛΤΑ COURIER για να παραλάβει την επιστροφή σας. Το δέμα θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Vactive e-shop point
Αγίου Δημητρίου 167,
Τ.Κ. 173-43, Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 210 9700543

Πως γίνονται οι αλλαγές προϊόντων και ποιες είναι οι χρεώσεις για την επιστροφή;

Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να αλλάξετε μέγεθος ή να επιλέξετε κάποιο άλλο, ενημερώστε μας σχετικά, είτε με e-mail στο info@vactive.gr ή τηλεφωνικά στο 210-9700543. Το δικαίωμα αλλαγής ισχύει για διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από εσάς και γίνεται χέρι με χέρι, δηλαδή σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και παραδίδετε στον ταχυμεταφορέα την επιστροφή.

Η υπηρεσία της πρώτης αλλαγής παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά. Στις περιπτώσεις που υπάρξει επιθυμία για δεύτερη αλλαγή αλλά και για κάθε μετέπειτα αλλαγή, τότε ο καταναλωτής επιβερύνεται ως κόστος αποστολής €3. Στο πακέτο της επιστροφής θα πρέπει να συμπεριλάβετε το δελτίο επιστροφής που θα παραλαμβάνετε πάντα με την παραγγελία σας καθώς και την απόδειξη πληρωμής που τη συνόδευε.

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε την επιλογή άλλης μεταφορικής εταιρείας, πέραν της συνεργαζόμενης με την ιστοσελίδα μας ΕΛΤΑ COURIER, τότε αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου το κόστος επιστροφής του.

Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, το vactive.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού δελτίου για να πραγματοποιήσετε κάποια άλλη στιγμή μία νέα σας αγορά. Η αποστολή του πιστωτικού δελτίου πραγματοποιείται μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων από εμάς και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του e-mail που μας έχετε δηλώσει.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, μας ενημερώνετε εγγράφως με email στο info@vactive.gr. Στη συνέχεια, καλείτε τη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών ΕΛΤΑ COURIER στο 11120 για να παραλάβει την επιστροφή σας με χρέωση του κωδικού μας. Στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε με €3 που αντιστοιχεί στο κόστος επιστροφής και αφαιρείται από το επιστρεφόμενο σε εσάς ποσό. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα της πρώτης αποστολής παρά μόνο το ποσό της αξίας των προϊόντων.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα vactive.gr στο φυσικό κατάστημα;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο κατάστημά μας έχοντας μαζί σας την απόδειξη αγοράς. Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, καλό θα ήταν να καλέσετε στο κατάστημά μας ώστε να είμαστε ενήμεροι για την αλλαγή.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει από το κατάστημα μέσω courier;

Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή του προϊόντος αλλά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αναφέρεται στην αντίστοιχη παράγραφο. Τα έξοδα αποστολών επιβαρύνουν εσάς εξ’ ολοκλήρου.