Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9700543

Παράδοση από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες

Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους παρακάτω όρους αναπόσπαστο τμήμα των οποίων αποτελεί η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Επισημαίνεται ότι ο επισκέπτης – πελάτης οφείλει να μελετήσει, κατανοήσει και να αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Οι όροι χρήσης αποτελούν τη σύμβαση – συμφωνία μεταξύ του αυτού και της εταιρείας μας για την πλοήγηση στη σελίδα και την αγορά προϊόντων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του ιστότοπου, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Συνεπώς, πριν την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα, ο επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να διαβάζει και να τηρεί τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης διαφωνεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω όρους οφείλει να μην περιηγηθεί στον ιστότοπό μας και να μην προχωρήσει σε καμία συναλλαγή ακόμη δε, οφείλει να μην καταχωρίσει προσωπικά του δεδομένα τόσο στην παρούσα ιστοσελίδα όσο και σε καμία σελίδα στην οποία φέρεται ως διαχειρίστρια η εταιρεία μας (βλ. παρακάτω «Links»), συμπεριλαμβανομένης έτσι και της υπηρεσίας «Newsletter». Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με το περιεχόμενο των όρων χρήσης του ιστότοπου, παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας με τους τρόπους που ορίζονται παρακάτω.

1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Την πώληση και διαφήμιση των προϊόντων που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα διενεργεί η εταιρεία μας με την επωνυμία «Χοχλάκη Κων. Βασιλική» Λιανικό Εμπόριο Αθλητικών Ειδών και το διακριτικό τίτλο «VACTIVE», με έδρα Αγίου Δημητρίου 167 – Αγ. Δημήτριος, Αττική Τ.Κ. 17343, ΑΦΜ 071865350, ΔΟΥ Αγίου Δημητρίου, αριθμό ΓΕΜΗ 146756101000. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αγ. Δημητρίου 167 – Αγ. Δημήτριος, Αττική Τ.Κ. 17343, με τηλ. επικοινωνίας 210-9700543.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου (φωτογραφίες, λογότυπα, κείμενα, βίντεο, γραφικά κ.α.), με εξαίρεση τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που ρητά αναφέρονται, αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από το νόμο (Copyright © VACTIVE). Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αποθήκευση, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση φωτογραφιών, αγγελιών, δημοσιεύσεων ή άλλων ανακοινώσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση των ιδιοκτητών του ιστότοπου.

3. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (LINKS)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (Links). Η παροχή των Links από την εταιρεία μας δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών και δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Οι συνδέσεις αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο την πλοήγηση στις σελίδες της εταιρείας μας στα social media (Facebook – Instagram). Τα Links παρέχονται αποκλειστικά προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με δική τους ευθύνη τους αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τους όρους χρήσης τους.

4. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να διαφημίζει και να προβάλει στον παρόντα ιστότοπο προϊόντα άλλων εταιρειών, εφόσον το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών σχετίζεται άμεσα με την δραστηριότητά μας και δεν είναι υβριστικό, πορνογραφικό ή παραπλανητικό.

5. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (NEWSLETTER)

Η εγγραφή του επισκέπτη στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας δεν είναι υποχρεωτική. Απόκειται στην ευχέρεια του επισκέπτη να καταχωρίσει το e-mail του προκειμένου να λαμβάνει από εμάς τα προωθητικά – διαφημιστικά μηνύματα των προϊόντων μας. Η εγγραφή στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την ενεργητική αποδοχή των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων που πάντοτε τη συνοδεύουν, δηλώνουν τη ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη για χρήση της ως άνω υπηρεσίας.

6. ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Κατάρτιση σύμβασης: Για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, ο πελάτης θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του (αγορά προϊόντος) για τα προϊόντα μας μέσω του παρόντος ιστότοπου, δια ζώσης, τηλεφωνικώς (κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα), μέσω της σελίδας «επικοινωνία» του ιστότοπου ή μέσω των σελίδων μας στα Social Media (Facebook – Instagram). Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα κράτησης προϊόντων για διάρκεια όμως όχι μεγαλύτερη των 4 ημερών από την εκδήλωση ενδιαφέροντος του σχετικού προϊόντος. Στην περίπτωση της κράτησης ενός προϊόντος η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικώς. Αν δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή έως και την ορισθείσα ημέρα, η κράτηση ματαιώνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση για την εταιρεία μας. Επίσης, μπορεί να γίνει εξίσου αζημίως ακύρωση της κράτησης εντός 4 ημερών από την πρόταση αγοράς του προϊόντος. Η αποδοχή εκ μέρους μας της πρότασης του πελάτη για αγορά ενός προϊόντος και η ολοκλήρωση της παραγγελίας του γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την αποστολή σε αυτόν ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης (sms ή e-mail). Διατηρούμε πάντως το δικαίωμα να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας χωρίς καμία συνέπεια για την εταιρεία μας, ακόμη κι αν προηγουμένως την έχουμε επιβεβαιώσει με ηλεκτρονικό μήνυμα. Η δε μεταβίβαση της κυριότητας των προϊόντων στον πελάτη γίνεται πάντοτε με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος της αγοράς. Για τις περιπτώσεις της αποστολής προϊόντων στον τόπο που υποδεικνύει ο πελάτης και πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η μεταβίβαση της κυριότητας των σχετικών προϊόντων συντελείται με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος στη μεταφορική εταιρεία.

Αποστολή προϊόντων και τρόποι πληρωμής: Η εταιρεία μας αποστέλλει το προϊόν αγοράς του πελάτη οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω των ΕΛΤΑ Courier. Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντος στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης, η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, με αντικαταβολή, με τραπεζική μεταφορά σε κάποιον από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Επισημαίνεται ότι για αγορές άνω των 500 ευρώ, όπου απαιτείται η χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή ή μετρητοίς. Για συναλλαγές άνω του ποσού των 500 ευρώ, θα πρέπει ο πελάτης να πληρώσει την παραγγελία του με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ή με τραπεζική μεταφορά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας. Για τις πληρωμές στο χώρο των καταστημάτων μας, ο πελάτης δύναται, εκτός των πληρωμών με μετρητά, να χρησιμοποιήσει κάθε είδους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Επιστροφές προϊόντων: Ο πελάτης δύναται να μας επιστρέψει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης σε αυτόν, μέσω της ίδιας μεταφορικής εταιρείας τα αγορασθέντα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι στην άρτια κατάσταση που παραδόθηκαν και να τα αντικαταστήσει με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερη αξίας καταβάλλοντας την επιπλέον χρηματική διαφορά. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή έκδοσης πιστωτικού δελτίου για να πραγματοποιηθεί κάποια άλλη στιγμή η νέα αγορά. Το πιστωτικό δελτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάστημα 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του.

Δικαίωμα υπαναχώρησης (βάσει Ν.2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών): Ο πελάτης έχει το δικαίωμα, μέσα σε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής του προϊόντος, να υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης χωρίς να προβάλει κάποια αιτιολογία, υπό τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις: Ο Πελάτης συμπληρώνει το ειδικό έντυπο επιστροφής προϊόντων, το οποίο βρίσκεται και έγχαρτο μέσα στην συσκευασία της παραγγελίας του και το αποστέλλει στην εταιρεία μας είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@vactive.gr είτε μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Vactive, Αγίου Δημητρίου 167, Τ.Κ. 173-43 Άγιος Δημήτριος. Η επιχείρησή μας θα επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της επιστολής υπαναχώρησης και στις δύο περιπτώσεις. Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν στην ακριβή κατάσταση στην οποία το παρέλαβε. Το προϊόν δηλαδή δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί ή αλλοιωθεί και να είναι συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς και την συσκευασία του αν αυτό είχε σταλεί συσκευασμένο. Ο Πελάτης δεν υποχρεούται να καταβάλει στην εταιρεία μας το ποσό που δαπάνησε η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος, εκτός και αν ο Πελάτης μας ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που αναφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο Πελάτης μας επιβαρύνεται μόνον με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον μέσω των Elta Courier. Η εταιρεία μας υποχρεούται και δεσμεύεται να προβεί χωρίς καθυστέρηση στην επιστροφή στον πελάτη του τιμήματος που εισέπραξε για την συγκεκριμένη σύμβαση πώλησης, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρείας και του Πελάτη κάποιος άλλος διακανονισμός. Ειδικά για την περίπτωση πληρωμής μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία μας υποχρεούται να ειδοποιήσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν συνοδεύεται από δώρο, τότε κατόπιν άσκησης της δήλωσης υπαναχώρησης, το δώρο πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης: Το δικαίωμα υπαναχώρησης, όπως αυτό ανωτέρω ορίζεται και περιγράφεται, δεν παρέχεται στις ακόλουθες περιπτώσεις: Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πελάτης δεν χρησιμοποίησε τον διαδικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αλλά επισκέφθηκε το Κατάστημά μας επί της οδού Αγίου Δημητρίου 167 και αγόρασε από εκεί το προϊόν, καθώς αυτές οι συμβάσεις πώλησης δεν είναι συμβάσεις πώλησης τελούμενες από απόσταση.

7. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης – πελάτης από την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε βεβαίως για τυχόν δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το λογισμικό του χρήστη ή τη διαθεσιμότητα του διαδικτύου. Ομοίως, δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα και οποιοδήποτε άλλος δικτυακός τόπος μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών – πελατών παρέχονται χωρίς «ιούς». Για την αποκατάσταση ή επιδιόρθωση τέτοιων προβλημάτων ευθύνεται αποκλειστικά ο επισκέπτης – πελάτης.

Καθυστέρηση παράδοσης προϊόντων: Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων των πελατών, δεσμευόμενη για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των παραγγελιών.
Έλλειψη αποθεμάτων – ακύρωση παραγγελίας: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση μη ύπαρξης επαρκών αποθεμάτων. Η πολιτική μας επιβάλλει να ενημερώνουμε έγκαιρα τον πελάτη για την ύπαρξη αποθέματος και κατόπιν να επιβεβαιώνουμε ή όχι την παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα ή για την άρνηση εκτέλεσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας, έστω κι αν προηγουμένως έχει σταλεί από εμάς μήνυμα επιβεβαίωσης.

Πραγματικά ελαττώματα προϊόντων και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοκτήτων: Πριν την εκτέλεση κάθε παραγγελίας ελέγχουμε τα προϊόντας μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα φέρουν κανένα απολύτως ελάττωμα ή δεν θα στερούνται καμίας συνομολογημένης ιδιότητας, εάν κάτι τέτοιο έχει καταστεί περιεχόμενο της συμφωνίας μας. Η εταιρεία μας απαλλάσσεται εκ των προτέρων για πραγματικά ελαττώματα προϊόντων και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, εάν αυτά οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια.

Ευθύνη κατά την παράδοση: Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τυχόν καταστροφή ή απώλεια των προϊόντων έως την φυσική παράδοσή τους στην μεταφορική εταιρεία (ΕΛΤΑ Courier). Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στη μεταφορική εταιρεία, δεν ευθυνόμαστε για καμία απώλεια, χειροτέρευση, καταστροφή ή άλλη ζημία των προϊόντων, έστω και αναγόμενη σε τυχαίο γεγονός. Η πρόβλεψη αυτή ισχύει κατά μείζονα λόγο και στις περιπτώσεις παράδοσης μεν των προϊόντων, πλην όμως επιστροφής τους εκ μέρους του πελάτη εντός του ανωτέρω οριζόμενου χρονικού διαστήματος. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης φέρει τον κίνδυνο ακόμη και της τυχαίας καταστροφής ή χειροτέρευσης των προϊόντων. Εάν η μεταφορική εταιρεία δεν μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση του πελάτη, τότε το προϊόν φυλάσσεται από τη μεταφορική κατά τους όρους αυτής και με τυχόν δαπάνη του πελάτη.

8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την κατάρτιση σύμβασης πώλησης με την εταιρεία μας, ο πελάτης υποχρεούται να μας γνωστοποιήσει τα απολύτως αναγκαία προσωπικά του δεδομένα, δηλαδή το όνομα, το επώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου, το e-mail, την διεύθυνση κατοικίας και ενδεχομένως τον αριθμό φορολογικού μητρώου στις περιπτώσεις έκδοσης τιμολογίου (βλ. αναλυτικότερα την ενότητα «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»). Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη – πελάτη του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένων των cookies) υπόκειται στους όρους που περιλαμβάνονται στην «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

9. ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

Για οποιαδήποτε δικαστική διαφορά ανακύψει σχετικά με την εφαρμογή ή την ερμηνεία των παραπάνω όρων εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό. Αρμόδια δε είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

10. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου μας δίνει το δικαίωμα να επικοινωνούμε με τον επισκέπτη – πελάτη, όταν αυτός μας έχει παράσχει τα στοιχεία επικοινωνίας του, κάθε φορά που κρίνουμε ότι οι απαιτήσεις των συναλλαγών το επιβάλλουν. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία μας για κάθε θέμα που τον αφορά στo τηλέφωνo 210-9700543 κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

11. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ – ΠΕΛΑΤΗ

Ο επισκέπτης – πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας είναι ακριβείς και αληθείς. Επίσης, δηλώνει ότι τόσο για την πλοήγηση όσο και για την οποιαδήποτε συναλλαγή με τα καταστήματά μας ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το σύνολο του περιεχομένου των παρόντων όρων χρήσης.